Nederlandstalig Switch to English

Glasprojecten

Glasprojecten Van Noordenne B.V. - sterk in het gecompliceerde werk

Glasprojecten Van Noordenne B.V. beschikt over tientallen jaren ervaring in het bewerken, leveren én plaatsen van glas.
  

ONAFHANKELIJKE ADVISERING EN TECHNISCHE CALCULATIE

Als specialist in unieke glasprojecten stellen we onze brede vakkennis graag ter beschikking aan architecten en binnenhuisarchitecten. Zeker als wij kunnen adviseren over de technische, esthetische of statische waarden van glas. Onze expertise draagt als voorbeeld bij aan een berekening van het geluidsniveau in scheidingswanden of het draagvermogen van een glazen vloer. De Van Noordenne Groep onderscheidt zich in deze materie door haar onafhankelijkheid van producenten en/of producten. 

 

LEVERING EN MONTAGE VAN ALLE VOORKOMENDE GLASBEWERKINGEN

Als breed georiënteerde onderneming zijn we thuis in de woning- en utiliteitsbouw, infra- en interieurbouw, alsmede in renovatieprojecten. Glasprojecten Van Noordenne B.V. is daarin heel divers en flexibel. Onze eigen montageafdeling plaatst niet alleen glas in houten kozijnen, maar monteert ook installatieglas en volglasconstructies. Alles onder begeleiding van ervaren en gespecialiseerde projectleiders, die zowel het toepassen van de juiste materialen, als het plaatsen conform CE- en NEN normeringen bewaken.

Of het nu gaat om hardglazen puiconstructies, deuren, glazen trappen of vloeren, Glasprojecten Van Noordenne B.V. biedt altijd een oplossing op maat.

 

 

...sterk in het gecompliceerde werk.