Nederlandstalig Switch to English

Glasgroothandel

Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B.V. - méér dan glas alleen

Dynamisch, innovatief en gespecialiseerd teamwork!
Dat kan gezegd worden van de 135 vakbekwame medewerkers die aan iedere vraag op glasgebied kunnen voldoen.

FLEXIBILITEIT OP MAAT

Om dát waar te maken is een respectabele voorraad van de meest uiteenlopende glassoorten in diverse maten en uitvoeringen heel belangrijk. Net als een uiterst geavanceerd machinepark. Twee voorwaarden voor snel en flexibel handelen. Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B.V. heeft het allemaal in huis!

ONDERSTEUNING EN BEGELEIDING

Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B.V. voegt dus toe. Door een grote onafhankelijkheid en uitgebreide kennis liggen verantwoorde oplossingen daarom altijd binnen bereik. Natuurlijk door kennis van zaken, maar ook door op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in de markt. Het gericht adviseren en doorgeven van kennis ziet Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B.V. dan ook als investeren in een gezamenlijke toekomst.

SNEL EN ADEQUAAT

Just-in-time leveren is belangrijk. Dat kan door de grote voorraad en het brede assortiment, maar zeker ook door een zeer deskundig transport en het wijdvertakte distributienetwerk. Zorgvuldigheid en klantgerichtheid maken het Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B.V. concept compleet.
 

De Van Noordenne Groep - Toonaangevend. Wereldwijd.