Nederlandstalig Switch to English

Activiteiten glasprojecten

Glasprojecten Van Noordenne B.V.  - breed georiënteerd

Met een team van 35 medewerkers, ieder veelal met een eigen specialiteit op het gebied van technisch advies, projectleiding en/of montage, is Glasprojecten Van Noordenne B.V. thuis in het monteren van glas dáár waar gebouwd wordt. 
 

WONING- EN UTILITEITSBOUW

H
et beglazen van houten en stalen kozijnen conform de NPR3577 is onze kernactiviteit. Als glasspecialist werken wij altijd met de beste, kwalitatief  hoogwaardige materialen en beglazen wij strikt conform CE- en NEN normeringen. 
  

 

 
INTERIEURBOUW

Het beglazen van toepassingen in interieurs vraagt om maatwerk. De constructie van een glazen wand, deur, vloer of trap wordt allereerst nauwkeurig berekend. Natuurlijk is de functionaliteit (zoals beloopbaarheid en geluidsniveau) daarbij belangrijk, maar ook aan de esthetische aspecten gaan wij niet voorbij.
Het oog wil immers ook wat!      
INFRABOUW

Glasprojecten Van Noordenne B.V. bezit veel expertise in het beglazen van liftschachten, stationsoverkappingen, glazen liggers en geluidsschermen. Met behulp van hoogwaardige bevestigingsmiddelen worden volledige constructies beglaasd.


 

 

RENOVATIE EN GARANTIE

Het aanpassen van bestaande gebouwen aan de wensen, functies en vooral normen van deze tijd is een andere specialiteit van Glasprojecten Van Noordenne B.V.. In overleg met woonzorgcoöperaties, aannemers en bewoners bieden wij altijd een duurzame oplossing.

 

Nieuwsbericht

Appartementen- en winkelcomplex Ackershof in Pijnacker 

Middenin het centrum van Pijnacker verrijst het schitterende nieuwbouwcomplex Ackershof. Ackershof biedt 108 ruime en comfortabele appartementen en 10.000 m2 aan commerciële ruimte. Oplevering van de appartementen staat gepland in september 2012. Ook de winkelruimten zullen in deze maand officieel hun deuren openen. 

Voor de mensen die dagelijks de stand van de bouw willen volgen heeft ABB Bouwgroep tevens een webcam geïnstalleerd. Op de website kan men op ieder moment van de dag ‘live’ een kijkje nemen.  Glasprojecten Van Noordenne heeft dit project voorzien van beglazing. Meer informatie is te vinden op: www.pijnackercentrum.nl
 


...sterk in het gecompliceerde werk.