Nederlandstalig Switch to English

Activiteiten Glasgroothandel

Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B.V. -  méér dan glas alleen


Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne  B.V. beschikt over een uiterst geavanceerd machinepark voor alle voorkomende bewerkingen van glas, zoals snijden, stralen, (facet)slijpen, boren, kleuren, decoreren etcetera.
Aan de basis staat een gestroomlijnde organisatie en het volledig geautomatiseerde machinepark garandeert de uiterste precisie. Vanuit de partnership-filosofie gaan kwaliteitszorg en kostenbeheersing bij ons hand in hand.
 

 

 MEER DAN GEMIDDELD

Als onafhankelijke leverancier is Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne  B.V.  in staat om voor elk vraagstuk op het gebied van glas met een adequate oplossing te komen. Met een voorraad van de meest verschillende glassoorten in alle maten en uitvoeringen heeft Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne  B.V.  altijd een antwoord paraat. Vanuit het hoofdkantoor in Hardinxveld-Giessendam wordt een uitgekiend logistiek netwerk bestuurd met neven-vestiging in Kampen.
Deze opzet scheelt tijd en kosten en stelt ons in staat snel te kunnen anticiperen op vragen uit de markt. Tevens zorgen de gedecentraliseerde voorraden ervoor dat wij overal, te allen tijde direct uit voorraad kunnen leveren. Maatwerk wordt hierbij tot standaard verheven en bewerkingen worden direct in eigen huis uitgevoerd. Door dit alles zijn wij behalve sneller en flexibeler, ook nog eens tot veel méér in staat dan de gemiddelde glashandel.

 

ONDERSTEUNING EN BEGELEIDNG

Als groothandel met toegevoegde waarde onderkent Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne  B.V. wat de meerwaarde van een toeleverancier is voor de uiteindelijke klant. Dit zit vooral in de ondersteuning en begeleiding van projecten. Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne  B.V.  heeft de kennis in huis van zowel materialen als ook verschillende toepassingen. Deze kennis betreft functionele kwaliteiten als brandwerendheid, doorvalbeveiliging etcetera, maar ook allerlei decoratieve en esthetische aspecten. Als innovatieve onderneming stellen wij alles in het werk om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in de markt. Het doorgeven en toepasbaar maken van deze informatie zien wij als investering in uw én onze toekomst. Een toekomst waar klanttevredenheid geldt als een waarborg voor wederzijds succes.

 

 


 
De Van Noordenne Groep - Toonaangevend. Wereldwijd.