Nederlandstalig Switch to English

Geluidswerend glas

In onze drukke wereld wordt geluidscomfort en rust steeds belangrijker. Omdat het meestal heel moeilijk is om geluid bij de bron aan te pakken, is het zaak je er zo goed mogelijk tegen te beschermen. Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B.V. kan veel verschillende soorten geluidswerend glas leveren waarmee lawaai buiten gehouden wordt, zonder de natuurlijke lichtinval te beperken.

Er zijn veel verschillende oplossingen om geluid te weren. Dikker glas, een samenstelling van glasbladen met ongelijke dikte, een grotere spouwbreedte én het gebruik van gelaagd glas met speciale akoestische folies. Deze folies zorgen ervoor dat de twee glasbladen van de gelaagde ruit onderling minder trillingen aan elkaar doorgeven.

buiten lawaai geluidswerend

  

Bij geluidswerend glas is het belangrijk te weten wat de te verwachten geluidswaarden binnen of buiten zijn om vervolgens de mate van gewenste geluidsreductie vast te stellen. Tevens wordt vastgesteld welk glas er in zit. Aan de hand daarvan kan bepaald worden welk type glas er gewenst is. Op die manier kan Glasgroothandel en Glasindustrie Van Noordenne B.V. een gedegen advies geven en worden bij de eindgebruiker teleurstellingen achteraf uitgesloten.

geluid wering